Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αναδιαμόρφωση του Champions League από την UEFA.

Αναδιαμόρφωση του Champions League από την UEFA.

Champions League

Η UEFA έχει επιβεβαιώσει τους νέους κανονισμούς για το Champions League, συμπεριλαμβανομένων της αλλαγής ώρας και της εγγυημένης εισόδου στους ομίλους.

Η περσινή κατάκτηση της 4ης θέσης από την Liverpool σήμαινε και την συμμετοχή της στην τελευταία προκριματική φάση του Champions League ούτως ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στους ομίλους. Ωστόσο, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που επικυρώθηκαν σήμερα και θα ισχύσουν από την ερχόμενη σεζόν, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες 4 θέσεις από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της  Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας θα κερδίσουν την απευθείας πρόκριση στους ομίλους.

Επιπλέον, η ώρα έναρξης των αγώνων θα αλλάξει καθώς η έναρξη τους θα πραγματοποιείται στις 17:55 και 20:00 αντί του παραδοσιακού 19:45 ώρα Αγγλίας. Η κατάκτηση του Champions League ή του Europa League θα εξασφαλίζει επίσης μια θέση στη φάση των 32, ενώ εάν αυτό πραγματοποιηθεί από 2 συλλόγους που δεν βρίσκονται στην πρώτη 4αδα της Premier League, τότε η 4η βαθμολογικά ομάδα θα συμμετάσχει στο Europa League.

Τέλος, οι ομάδες που τερματίζουν στην 5η και 6η θέση στην Premier League θα έχουν και αυτές μια εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Europa League.

Champions League
Champions League

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com